Filmpje: Agent uitgescholden door groepje jongeren


Wat een kl***vak is het toch ook om agent te zijn. Zeker als je wordt uitgescholden door een stel vlassige snorretjes met een grote bek.

Lees ook:Filmpje: Agent geschorst na seks met pornoster
Lees ook:Filmpje: Domme agent tasert zichzelf
Lees ook:Filmpje: Meest sexy lingerie reclame ooit
Lees ook:Filmpje: Vrouw door het lint tijdens wegcontrole
Lees ook:Filmpje: politie schiet voetbalsupporter dood

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Filmpje: Agent uitgescholden door groepje jongeren

  1. Bert

    Ik weet niet in welke wijk het filmpje is opgenomen waarop die agent wordt uitgescholden, maar het had bij mij om de hoek kunnen zijn, ware het niet dat daar al jaren geen agent meer durft te komen.

    De agenten valt niets te verwijten, die zouden hun werk best willen doen, maar ze mogen het domweg niet van de laffe kloothommels in Den Haag.

      /   Reply  / 
  2. peter

    Reageer meer bedenk dat je in Nederland bent!
    Zeg dus vooral niets verkeerd hier… want dan discrimineeren we weer en krijg je allerlei instanties over je heen…..`zo wordt de Nederlander wél de mond gesnoeid!

      /   Reply  / 
  3. Jeroen

    Doe er maar een stem bij voor Wilders!

      /   Reply  / 
  4. tom holst

    Moeten die gasten in hun corrupte rotland eens doen kijken wat dan gebeurd……..

      /   Reply  / 
  5. nationaal

    Tegenwoordig overal het zelfde met die geitenneukers, te dom om op school iets te bereiken, dan maar hangen en stoer doen op straat. PVV +1

      /   Reply  / 
  6. Marjolijn

    Ik begrijp uberhaupt niet waarom Marokanen een land als Nederland uitgekozen hebben om in te wonen, meer westers is bijna niet te vinden, past totaal niet bij hun.
    Het eerste wat je doet als je wilt emigreren is kijken of een land en zijn ideeen wel bij je eigen levensstijl passen….lijkt mij.
    Tja helaas maar ik heb ook echt alleen maar dit soort ervaringen met deze mensen, uitzonderingen daar gelaten.
    Mijn vriendenkring bestaat uit veel mensen afkomstig uit verschillende landen, geen problemen mee, maar Marokanen…..

      /   Reply  / 
  7. jeffrey

    het robleem is, de eerste generatie rond 1960/1970 wilde wel komen maar tijdelijk, toen ze er achter waren wat voor geweldig land het is om hun mening door te drukken wlden ze niet meer weg, nu noemen ze dat dat ze niet mee weg konden, maar hier heen komen was toch ook geen probleem.
    omdat de oudere onze taal niet spreken is er een bariere ontstaan en daardoor die je nu deze resultaten. ze weten niet beter en ze kunnen niet beter weten tegenwoordig omdat ze niet allemaal naar school gaan.
    ken toevallig een paar goede, maarja die wilden wel leren en hebben een goede baan en zijn goed geintregeerd. gelukkig zijn er uitzonderingen….

      /   Reply  / 
  8. Johan

    In het licht van het oud-Hollandse spreekwoord; ‘Wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’, zou ik aan de puberende heren in dit filmpje willen vragen hoe ze zouden reageren als anderen zo respectloos met hun familie zouden omgaan als dat zij hier tentoonspreiden. Het antwoord kennen we (we = goedbedoelende Hollanders, Surinamers, Indonesiers, Antillianen,Italianen, Spanjaarden, Turken, Polen, Chinezen en Marokkanen) maar al te goed! Keihard aanpakken dat schorem. Stuur ze maar met een enkeltje naar een opvoedkamp!

      /   Reply  / 
  9. Dirkje

    Wat hebben we ons toch op de hals gehaald met die kutmarokanen, laten we er voor zorgen dat ze allemaal weer oprotten naar hun eigen land, ze hebben allemaal een grote bek, alleen in een groep, als ze alleen zijn durven ze niet, maar komen hier in Nederland de boel verzieken.

      /   Reply  / 
  10. R.Velden

    Maar goed dat ik niet bij de politie zit! Had dit toch “op zijn amerikaans” opgelost.
    Mijn complimenten voor de zelfbeheersing van de agent.

      /   Reply  / 
  11. Hubert

    Wat moeten wij onze kinderen en kleinkinderen ook alweer meegeven?Normen en waarden,respect voor anderen, ik hoop dat de weerbaarheid,in de breedste zin van het woord, van m’m kleinkinderen tegen zulk schorem in de toekomst is opgewassen.

      /   Reply  / 
  12. Erik

    Dit moet ik eens allemaal tegen Oom agent zeggen als ‘brave burger’ als ik voor te hard rijden een bekeuring krijg. Met mij weten ze als braaf burger wel raad. Het is in Nederland af en toe net de omgekeerde wereld. Hoe socialer je bent, des te gemakkelijker we je weten vinden om je te straffen. Hoe asocialer je bent hoe, des te gemakkelijker we je niet aan (willen) aanpakken. Waarom komt zo’n respectloos zooitje tuig hier toch gewoon weer mee weg ?

      /   Reply  / 
  13. Hans

    @Majolijn

    “Tja helaas maar ik heb ook echt alleen maar dit soort ervaringen met deze mensen, uitzonderingen daar gelaten.”

    Wat is dit nou weer voor onzin zin.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>