Rubriek: Sport

Filmpjes waarbij sport in de hoofdrol staat, vooral veel blunders en zo

Filmpje: 1 minuut stilte Sepp Blatter

Afgelopen vrijdag was de loting voor het WK in 2014 in Brazilië. De FIFA voorzitter stond erop om 1 minuut stilte te houden voor Mandela, een mooi gebaar. Totdat hij na 10 seconde de microfoon pakte en begon te praten. Wij vinden het onrespectvol! Bekijk hier het filmpje:

Lees verder...

Filmpje: Hakbal in gezicht bij tijdrekken

Voetballers die tijdrekken, het hoort er tegenwoordig bij. Groot gelijk als de belangen hoog zijn. Maar het is voor de tegenstander frustrerend. Nog erger is als je na het tijdrekken de bal wil terug geven door middel van een hakbal en de bal vervolgens vol in het gezicht van je tegenstander belandt. Bekijk hier het

Lees verder...

Filmpje: Naakt Zumba

Heerlijk om al die vrouwen te zien bewegen tijdens een Zumba les. Stel je eens voor dat er een naakte Zumba les zou bestaan, zou het er dan zo uit zien? Het blijft een genot om naar dansende vrouwen te kijken, helemaal als ze naakt zijn!

Lees verder...

Filmpje: Naakte ochtend aerobics

Goedemorgen allemaal! Heeft iedereen zijn ochtendgymnastiek al gedaan? Het geeft niet als dit niet zo is, deze naakt aerobics les is er voor jullie, de bezoekers van de Filmpjesblog. Dus… Ga zitten en geniet van deze naakte ochtend aerobics.

Lees verder...

Filmpje: Sexy Aerobics

De zomer komt er aan dus de groepslessen in de sportschool zijn weer erg druk. Op zich niet vervelend als de vrouwen mee doen een sexy aerobics lesje zoals deze…Niet verkeerd om dan even te blijven kijken zou ik zo zeggen.

Lees verder...