Rubriek: Bizar

Bizarre filmpjes die je bijna niet zult geloven

Filmpje: Nudisten aerobics

De Duitse voetbalclubs doen het goed in het de Champions League. Ik vroeg me af waarom die Duitse spelers zo fit zijn, maar na dit filmpje begrijp ik dat wel. Ze zitten gewoon elke dag in de sportschool. Of ze ook echt trainen weet ik niet, maar ze kijken zeker naar de nudisten aerobics.

Lees verder...

Filmpje: Hoogwerker beklimt hoge piek

Geen idee wat er precies beklommen wordt en wat die hoogwerker daar te zoeken heeft. Maar ai, ai, ai: je moet wel ballen hebben om zo’n lullig trapje op die hoogte te beklimmen. Ons niet gezien.

Lees verder...

Filmpje: Hit op internet Going To The Store

Dit filmpje, gemaakt door David Lewandowski, die aan het hoofd stond van de animaties in de film Tron:Legacy is een regelrechte internethit. Hij maakte het filmpje voor de serie Everything, een reeks korte films op het Amerikaanse Channel 101. Oordeel zelf.

Lees verder...

Filmpje: Man slaat vrouw op bruiloft

Bizar filmpje. Een ouder stel lijkt zich goed te vermaken op de dansvloer, maar dan slaan de stoppen door bij de man. Pats! Pats! Pats! Misschien danste ze te uitbundig.

Lees verder...

Filmpje: Schoolkinderen krijgen pornodansles

Dansles op school. Klinkt onschuldig, maar niet op deze basisschool. Denk er zelf even de ‘Waar gaat het heen met deze wereld’ en ‘Ze moesten die lerares meteen op staande voet ontslaan’-teksten bij.

Lees verder...

Filmpje: Dronken meisje laat het lekker lopen

Wat een bizarre situatie is dit. We zien een meisje op een ligstoel aan boord van een cruiseschip die overduidelijk een glaasje teveel op heeft. En op een steenworp afstand zitten hele gezinnen aan het ontbijt.

Lees verder...

Filmpje: Mr. Ghetto – Walmart

We hebben ze al vaker gepost en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Stupide videoclips vol met slechte rappers (deze keer heet hij Mr. Ghetto) en konschuddende vrouwen. Mijnheer Ghetto weet waar je de vrouwtjes moet halen. In de Walmart! Hilarisch.

Lees verder...

Filmpje: Bruid gaat vreemd tijdens receptie

Het zou op het eerste gezicht ook een filmpje kunnen zijn waarin bruid en bruidegom een rustig plekje opzoeken omdat ze niet kunnen wachten tot de huwelijksnacht. Maar als de bruid gestoord wordt, blijkt ze toch echt vreemd te gaan. Foei!

Lees verder...