Filmpje: Boer Frans – Ik ben boer Frans


"Ik ben Boer Frans, kom uut De Lutt' en zeuk verkering". Tja, wat zullen we ervan zeggen. Misschien heeft hij met dit liedje meer succes dan met het vinden van een vrouw. De videoclip is in ieder geval al helemaal fantastisch…

Lees ook:Filmpje: Koprollend door Amsterdam
Lees ook:Filmpje: Naakte neptieten
Lees ook:Filmpje: Topless dame op het strand
Lees ook:Filmpje: Videoclip vol zoenende meisjes
Lees ook:Filmpje: Leuk meisje scheert kop kaal na verloren weddenschap

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Filmpje: Boer Frans – Ik ben boer Frans

  1. Twink

    Tja Frans wat een enorme sukkel ben je!. Geen hond kon je verstaan, je hebt potverdorie toch Nederlands geleerd op school?. Dat hebben wij Twentenaren allemaal en dat we een accent hebben, daar is niets mis mee. Hebben de limburgers, groningers en west cq friezen ook. Maar jij hebt er een potje van gemaakt, de uitdrukking: lange poten onder een pisbak is cafétaal onder vrijgezellen die te lang in Bruins zitten om nog uniek te zijn!. Crossen is ok, jagen NEE!. Ik vind het geen wonder dat je nooit een vast maatje hebt gevonden, je bent een ongeleid projectiel. Ga naar de kapper en zeker naar de tandarts, stop met zingen, dat kun je niet en doe niet zo stoer want zo ben je helemaal niet!. Boer zoekt vrouw vond ik leuk, maar heb met plaatsvervangende schaamte naar jou gekeken, Frans. Groeten, Twink.

      /   Reply  / 
  2. achterhoek

    twink wat lul ie nou dan!! Frans is een beste keal!!! ik wet neet wat ie tegen frans hebt moar wej bunt er trots op!!!

      /   Reply  / 
  3. amsterdam

    hallo twink, ik kom uit amsterdam en ik kan frans prima verstaan. Mischien moet je wat aan je horen doen, want je hebt er iets in zitten. en als jij nou niet snapt dat hele dagen met de camera best wel lastig is wat iedereen in de eerst instantie dacht.

      /   Reply  / 
  4. overijsel

    twink ie mut niet zo zeiken machtig mooi lied frans supper

      /   Reply  / 
  5. Richard

    Twink, ie mot niet zeurn, gvd, frans is een prima keal, ik bun zelf ook n boer, en iej mot niks tege boere hebn. En frans kan wel in de top 40 stoan, met zn lied.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>