Filmpje: Paul de Leeuw zet streaker voor paal


Hij mag dan wel niet altijd even scherp meer zijn, deze onverwachte naaktloper wordt genadeloos voor paal gezet door Paul de Leeuw.

Lees ook:Filmpje: Streaker verliest zaak tegen Paul de Leeuw
Lees ook:Filmpje: Amerikanen boos over ‘pedofiele’ Paul de Leeuw
Lees ook:Filmpje: Tv-fragment van het jaar 2008
Lees ook:Filmpje: Buikspreker Paul Zerdin met levende ‘pop’
Lees ook:Filmpje: Pedofiel op heterdaad gepakt

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Filmpje: Paul de Leeuw zet streaker voor paal

  1. wat een gek

    nou nou je zet je zelf wel voor gek.
    om zo binnen te komen.dan vraag je er ook nog om.ga naar school of zoek wat anders

      /   Reply  / 
  2. ELISA VAN HEESWIJK

    P de leeuw was al geen fan van me,maar door dit incident vind ik hem een smerige homo,ik begrijp dan ook niet dat de VARA niet in de gaten heeft dat veel kijkers afhaken alleen wegen deze viezerik…

      /   Reply  / 
  3. Johan V

    welk incident vond plaats ELISA VAN HEESWIJK?
    jou bekrompen kijk op de wereld als je dat bedoelt dan snap ik je. Anders zou ik zeggen:”vuilnisman kan deze zak ook mee!!”

      /   Reply  / 
  4. ELISA VAN HEESWIJK

    Dat hij met wellust de man naakt voor de camera zette..(ook AL vroeg deze striker er zelf om)Maar ik ben na 32 jarige afwezenheid van NL al gewend dat Nederlanders denken dat alles moet kunnen.HOMOSEX in parken alles moet kunnen..Terwijl wildplassen en als je hond per ongeluk op de stoep poept krijg je een geld boete Nederland het land van alle schandalige gedoogde mogelijkheden,…Behalve van fatsoen dat hoeft men niet te hebben…In alle landen waar ik woonde is NL niet echt in trek hoor!!

      /   Reply  / 
  5. ELISA VAN HEESWIJK

    @ Johan V
    Ik kan van mezelf serieus stellen dat ik absoluut niet in een bekrompen wereld leef,maar in een FATSOENLIJKE wereld waar jij waarschijnlijk weinig kennis van zal hebben…gezien je reactie…mensen met deze(jou)mening zijn het sodom en gomorra van deze tijd.
    Ik heb niets tegen homo’s of wat voor andere verwarde voorkeur dan ook…ALS ze hun aanleg maar binnenshuis houden..Gay-parades en Roze maandagen zijn commerciele winst gelegenheden,die mede door wellustelingen schaamteloos benut worden op te vallen..En deze manier van projectie staat ver van mijn voorkeur!!…

      /   Reply  / 
    1. hallo

      eo zeker

        /   Reply  / 
  6. Henkie

    Nou Elisa, voor de draad ermee. In welk land woon je. Het wordt nu wel erg spannend.

      /   Reply  / 
  7. kees

    Beste Paul,
    Het beste wat het is om dat streaken af te leren is; die uitdagende streaker ter plaatse midden in de studio in een bad met koud water dompelen.
    Je zet toch ook menigmaal Adje in de kijker.
    Ik had het wel geweten.Hij is tenslotte op
    eigen risico zo binnen gelopen en dan moet hij ook de consequenties aanvaarden.

      /   Reply  / 
  8. ELISA VAN HEESWIJK

    Paul zet iedereen voor de gek,Natuurlijk beroepsmatig,ADJE omdat hij (adje)ondertussen zoveel “verdient heeft”met zich voor de gek te laten zetten,dat hij zich nu in Tilburg een eigen show kan veroorloven..Voor zover is het wel ok ,Ook de striker wist waar hij voor ging….MAAR het had inderdaad koud water kunnen zijn In plaats van in een avondprogramma een naakte mens op pauls beestachtige manier voor de L* L te zetten…Ik hoor ook erg dikwijls dat De Leeuw zich buiten proportioneel als HOMO herkenbaar maakt ten eerste weet dat heel Nederland en DAT is nou juist hetgene waar onsimpatie mee onstaat DAT willen de meeste niet weten..Heb je wel eens een hetero-show-paar gezien dat steeds op zijn sexuele aanleg opzerkzaam maakt,.LAAT ze toch hun sexe binnenshuis houden..ZO blij is NL Nederland niet met hen ook al denken ze dat..Als je de tv aanzet zie je niets anders..

      /   Reply  / 
  9. rob

    ik heb paultje de leeuw nog nooit leuk gevonden en ik snap de gemiddelde nederlander trouwens ook niet dat ze alles wat homo`s op tv doen en denken kunnen te doen maar als leuk bestempelen.Ik mag dan ook hopen dat de meest verschrikkelijke homo snel van z`n voetstuk zal gaan vallen. groet rob.

      /   Reply  / 
  10. hans

    er zit een knop op hoor, kijk je toch niet.
    leg niet iedereen jouw versie van de wereld op.

      /   Reply  / 
  11. hans

    he elisa, als het hier zo slecht is, wat doe je dan hier?

      /   Reply  / 
  12. ELISA VAN HEESWIJK

    @ Hans..:Typische hypocriete antwoordje van een domme nederlander,mischien kom ik mensen zoals jij wel helpen in hun psychische nood?want je hebt t nodig zie ik…

      /   Reply  / 
    1. harrie

      als je paul de leeuw zo slecht vind waarom kijk je er dan naar er zijn genoeg andere zenders en volgens mij hou je van porno! want je raakt aardig ver hit!

        /   Reply  / 
  13. harrie

    ik bedoelde natuurlijk ELISA ikwas je naam al vergeten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>