Filmpje: Tienermeisje met grote borsten

TienerborstenDit tienermeisje heeft echt enorm grote borsten. Haar bikini staat op springen, want haar borsten kunnen er niet meer in.. Wat te doen heren? Helpen jullie dit meisje een handje…

Lees ook:Filmpje: Vrouw met grote borsten
Lees ook:Filmpje: Sophie Dee en haar lekkere grote borsten
Lees ook:Filmpje: Beauty Ewa grote borsten in badkamer
Lees ook:Compilatie: De grote borsten van Denise Milani
Lees ook:Filmpje: Tienermeisje met grote borsten

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Filmpje: Tienermeisje met grote borsten

  1. Toontje

    Dat ‘n bikini ook tegen water bestand is vind ik begrijpelijk aangezien je ook ín ‘n bikini kan zwemmen. Echter, waarom ‘n bikini aan houden tijdens douchen in het bad vind ik echt onbegrijpelijk.
    Was ik erbij en wilde ze met bikini aan het bad in stappen dan had resoluut die bikini van haar haar lijf gerukt! En dan heb ik nog ‘n opmerking over deze Estelle Taylor, waarom spreidt ze haar benen niet om met de douchekop gericht op haar vagina deze hygiënisch met rijkelijk veel water schoon te houden?
    Haar bikini is trouwens groot genoeg voor haar grote borsten, tepels/tepelhoven bedekken die kleine driehoekjes stof genoeg.

      /   Reply  / 
  2. tim

    Lekker aan laten is sexy

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>