Filmpje: Ordinaire hoer met grote neptieten

Voor liefhebbers van de rijpere vrouw. Deze oudere slet ziet er misschien wat ordinair uit, maar geil is ze zeker. Ze speelt met haar dikke tieten en vingert haar ervaren kut.

Lees ook:Filmpje: Lekker blondje speelt met zichzelf
Lees ook:Filmpje: Sletterig blondje stript voor camera
Lees ook:Filmpje: Lekkere grote borsten – Ewa Sonnet (1)
Lees ook:Filmpje: Rondborstig blondje voor seks
Lees ook:Filmpje: Kinky slet vingert zich lekker klaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Filmpje: Ordinaire hoer met grote neptieten

  1. Toontje

    Nadat ik weer eens een keertje nieuwsgierig was of deze site weer actief is ben ik nu weer helemaal happy dat deze erg gewaardeerde filmpjes site weer aantrekkelijke filmpjes plaats. Mijn dank is groot, en hopelijk blijft de redactie zoals voorheen weer dagelijks aantrekkelijke filmpjes plaatsen. Bij deze tevens m’n reactie over dit filmpje met een aantrekkelijke volrijpe vrouw, tja, ik ben nu eenmaal een groot, ‘n heel grote liefhebber van volle rijpere vrouwen ook welf MILF’s genoemd. Zo’n rijpere wat oudere vrouw heeft nu eenmaal een volgroeid lichaam met rondingen (brede heupen, slanke taille, brede bovenlichaam/borstpartij) stevige volle bovenbenen enz. Prachtige flinke grote harde ronde borsten/neptieten super strak in het vel, wat een heerlijke goddelijk aantrekkelijk lijf heeft deze geile slet/hoer al vind ik de naam MILF veel beter op haar van toepassing. Heel begrijpelijk dat deze volrijpe wat oudere erg ervaren MILF met zichzelf bezig is met massageolie der volronde neptieten masseren en der kutje gaat vingeren, voor haar blijft het natuurlijk maar behelpen dit zelf te doen, weet zeker dat als een man de borsten van deze volrijpe MILF flink stevig gaat masseren en ook langdurig diep gaat vingeren zij beslist meer zal genieten, zeker weten. Weet zeker dat ik me zal vermaken als ik langdurig met deze volrijpe wat oudere MILF zal/mag spelen, echt wel, lekkere langdurig heel, heel erg lang van/met elkaar geil genieten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>