Filmpje: Sletterig blondje stript voor camera

Een geblondeerde slet met een tikje ordinaire uitstraling speelt uitdagend met haar dikke tieten. Alles gaat uit behalve haar jarretels en kousen.

Lees ook:Filmpje: Blonde Playboy-slet gaat naakt
Lees ook:Filmpje: Blondje uitdagend naakt en geil
Lees ook:Filmpje: Rondborstig blondje voor seks
Lees ook:Filmpje: Indiase MILF aan het masturberen
Lees ook:Filmpje: Ordinaire hoer met grote neptieten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Filmpje: Sletterig blondje stript voor camera

  1. Toontje

    Al zijn helaas ze nooit echt in de mode (geweest) vind ik jarrettellegordeltjes een heel mooi en tevens ‘n belangrijke kledingstuk voor ‘n vrouw. Prachtig gewoon, echt, zo’n gordeltje staat heel vrouwelijk. Het korte strakke jurkje met het diepe decolleté voor ‘n aardige inkijk van haar leent zich daar ook voor en de jarretellebandjes er onderuit komend en daardoor ook zichtbaar zijn, schitterend gewoon, staat echt super vrouwelijk. Een prachtig bijpassend kanten stringetje aan waardoor haar heerlijke schaamharen subtiel te zien zijn. Maar waarom oh waarom laat die slet der grote dikke tieten los in dat strakke jurkje hangen? Echt onbegrijpelijk. Dat mooie jarretellegordeltje/stringetje setje is niet compleet zonder een bijbehorende BH. Waarom oh waarom draagt dit sletje hier niet gewoon de bijbehorende voorgevormde beugelcup BH bij? Onbegrijpelijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>