Filmpje: Soedan boycot LEGO


Binnenkort kan Denemarken de deuren wel sluiten, als het zo doorgaat. Nu gaan ze LEGO zelfs in Soedan boycotten!

Lees ook:Filmpje: LEGO-poppetjes hebben seks
Lees ook:Filmpje: Zwangere vrouw met grote tieten
Lees ook:Filmpje: Bloedmooie Duitse vrouwen op racecircuit
Lees ook:Filmpje: Miss Maxim 2006 Louise Cliffe
Lees ook:Filmpje: Monica Bellucci in lesbische scene

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Filmpje: Soedan boycot LEGO

  1. Jan

    Komisch !
    Anderszijds ook tragisch dat het allemaal zo moet gaan.
    Ooit “Life of Brian” gezien? Volgens mij is dat een anderhalf uur durende persiflage op de geboorte en grootwording van Jezus. Kan me niet heugen dat daar zo veel drukte over is gemaakt (Hysterisch reagerend Amerika even buitengesloten, waar zelfs mensen na het zien de film “The Excorsist” uit ramen sprongen in de overtuiging bezeten te zijn).

      /   Reply  / 
  2. Ruig

    Geachte Heer Wilders,
    Balkenende zou er beter aan gedaan hebben als hij met alle westerse landen en Amerika had afgesproken, dat alle hulp wordt stopgezet, als ze te veel rotsooi trappen.Dan was hij goed bezig geweest.
    G.A.Ruig

      /   Reply  / 
  3. De

    Zonde van dat Lego dorp. Wordt er een keer iets opgebouwd moeten ze het weer afbreken.

      /   Reply  / 
  4. willem

    Ik heb een fijne herinnering aan LEGO en er waren altijd andere kindjes die niet zo mooi konden bouwen zoals ik en ze maakte het ook kapot.
    Mooie torentjes gooide ze om of ze liepen pereongeluk een huisje om..zouden ze jaloers zijn?

      /   Reply  / 
  5. yoyo

    Deja-Vu????.

      /   Reply  / 
  6. Freek van Wakeren

    Het hele Midden-Oosten roept dood aan het westen…wij zeiken toch ook niet… Viva Wilders en het recht op vrije meningsuiting!
    Wat betreft Balkenende & Co, oftewel Jan Peter Graai en Woutertje Snaai…wat een flapdrollen kabinet, wat een angsthazen…hebben ze ook die “grote mond” als moslims onze vlag verbranden en schreeuwen “dood aan het Westen”…nee, slaap verder Balkie en vraag je af hoe je vrouw eruit ziet in een Burka!

      /   Reply  / 
  7. Rakram

    ISLAM is de bewaker van de totale mensheid,
    niets zal e ISLAM tegenhouden, om het kwade te bestrijden, ongeacht in wat voor context dan ook.
    groet, rakram

      /   Reply  / 
  8. Tss

    Hee Rakram, doe es een beetje gezellig. Het is maar humor hoor. Voor de rest respect voor alle religies en zo en vrede op aarde.

      /   Reply  / 
  9. robert

    @ Freek
    zijn vrouw ziet er stukken beter uit in een burka

      /   Reply  / 
  10. Gerda

    Hallo allemall,

    Wilders laat wel eindelijk zien hoe dat volk in elkaar zit terwijl er nog niks gebeurd is. De islam staan alleen maar voor haat kijk naar een paar landen zoals Iran Afghanistan en Irak het waren hyper moderne landen todat er een paar van die geiten wollen sokken kwamen die in een ene mohammed geloven die de hele dag varkens loopt te neuken. Weet je als je niet van modern en vrijheid houd zoals nederland flikker dan een end op en ga weer lekker in de bergen wonen en de hele dag schapen lopen neuken zoals je leider ja met een korte ei want jullie stellen niks voor en het gaat ook nooit gebeuren. WILDDERS jij gaat onze lijder worden mijn stem krijg je.

    Groet Gerda

      /   Reply  / 
  11. Dita

    Reactie op Gerda:

    Grappig dat je ‘lijder’ met een lange ‘ij’ opschrijft. Je bedoelt het vast met een korte ‘ei’. Ik vind het heel jammer dat iemand als Wilders om publicitaire redenen weer zo’n ophef loopt te maken. En Gerda, wat jij allemaal opschrijft .. zo moeten mensen niet met elkaar omgaan. Zo blijft het een zooitje in de wereld! Respect daar gaat het om. Wederzijds respect voor iedereen .. of je het nou wel of niet met iemand eens bent. Maar goed, zolang er radicale mensen zijn die vaak ook nog niet eens weten waar ze het over hebben! Jammer! Mensen, denk na. En Wilders graag ook.

      /   Reply  / 
  12. Theo

    Binnenkort in bioscoop

    De allerspannendste Wilders film. Nog nooit eerder vertoond nu nog ff wachten. Zonder beeld en geluid. Totaal in scene gezet. Om aandacht te trekken voor de problemathiek. Als ik filmkijker was zou ik even hard lachen en verder gaan met het leven. Nederlands hebben nog nooit gespoort. Heb medelijden met ons kikkerlandje. Saw en poltergeist lijkt mij leukere films om voor te gaan zitten, maar die zijn al verkrijgbaar in de videotheek. En met een 101 centimeter breedbeeldscherm haal je de wereld extra naar je toe.
    De voorvertoning is al geschreven en iedereen is tegen. Filmtip. Vandaag las ik dat homos een groter probleem zijn dan moslims. Deze film is al niet meer interessant zo te horen. Dus wilders op naar je volgende film.
    succes

      /   Reply  / 
  13. rinus

    Als de nederlandse regering niet zo’n ophef had gemaakt over de film van wilders dan was het waarschijnlijk allemaal met een sisser afgelopen, maar ik heb het idee dat de regering met opzet de gehele islam opzet tegen wilders zodat hij dadelijk ook weer afgeschoten wordt en dan hebben ze weer vrij spel want de belangrijkste tegenkandidaten moeten schijnbaar uit de weg geruimd worden.
    De regering is bang voor wilders.

      /   Reply  / 
  14. Jop

    Briljant filmpje! En iedereen tuint er in…
    ook serieuze journalisten. Want ik kwam hier via een link op http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&ar=windowsmedia
    bij kopje Lees ook (Soedan boycot LEGO)
    Mijn Soedanees is niet zo goed als mijn Nederlands maar ik heb een donkerbruin vermoeden dat de ondertiteling niet helemaal juist is.
    Knap suggestief gemonteerd en heerlijk deze relativerende humor!

      /   Reply  / 
  15. grulletje

    en jawel dan hadden ze ineens wel beter gekeken en geluisterd naar de film.het is trouwens niet wilders die de boel opnaai het is die hele klote balkenende,met de media die alles opblazen wat een idioten zoiets onschuldigs als een waarheids film word zo verdraait om hogere gasten in te dekken en als slechte voeding gebruikt voor extremisten

      /   Reply  / 
  16. grulletje

    ps gingen ze maar met lego spelen werd de wereld wat rustiger ook,gelovig of niet,maar ja soedan kan dat wel boycotten die speelt alleen met lego met echte kogels.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>