Filmpje: Nudisten aerobics

De Duitse voetbalclubs doen het goed in het de Champions League. Ik vroeg me af waarom die Duitse spelers zo fit zijn, maar na dit filmpje begrijp ik dat wel. Ze zitten gewoon elke dag in de sportschool. Of ze ook echt trainen weet ik niet, maar ze kijken zeker naar de nudisten aerobics.

Lees ook:Filmpje: Sexy Aerobics
Lees ook:Filmpje: Nudisten wedstrijd
Lees ook:Filmpje: Nudisten begluren
Lees ook:Filmpje: Sexy aerobicmeisjes in string
Lees ook:Filmpje: Naakte ochtend aerobics

1 Reacties // Reageer

One thought on “Filmpje: Nudisten aerobics

  1. Siebold

    Ik vind het een prachtig gezicht, dat deze meiden naakt aan het sporten zijn. Maar dan kom ik nu bij de realiteit. Ik behoor tot de mensen, die graag iedere vorm van sport naakt wil beoefenen. Maar dit blijft echter heel beperkt. Natuurlijk thuis sport ik naakt op mijn sportapparaten, jekunt naakt zwemmen en zodra het mogelijk is, ren ik naakt over en in de buurt van het naaktstrand. Maar kom je in een gymzaal of sporthal, dan is dit onmogelijk; men staat al gek te kijken als je in je blote bovenlijf sport. Graag zou ik dus zien, dat er meer mogelijkheden komen om naakt te sporten. Zodra er in de buurt van Rotterdam zo iets mogelijk is, dan houd ik me hiervoor aanbevolen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>