Filmpje: Denise Milani in de kelder

Denise Milani is een mooie vrouw met donker haar en grote borsten. In onderstaand filmpje kan je zien hoe mooi zij is. Voor een speciale fotoshoot werd zij in een kelder neergezet met zwarte lingerie. Een fantasie die voor veel mannen werkelijkheid wordt: vroue met grote borsten in de kelder…

 

Wil je Denise Milani in bikini zien?

 

 

Lees ook:Filmpje: Denise Milani in doorzichtige bh
Lees ook:Filmpje: De grote borsten van Denise
Lees ook:Filmpje: Denise Milani wulps op het strand
Lees ook:Filmpje: Denise Milani Sugarcane (deel 2)
Lees ook:Compilatie: De grote borsten van Denise Milani

1 Reacties // Reageer

One thought on “Filmpje: Denise Milani in de kelder

  1. Toontje

    De reden waarom zij die 2 BH’s over elkaar heen draagt ontgaat mij totaal. Wat heeft het voor nut om bij die mooie degelijke beugelcup BH als extra nog eens zo’n onnozel dun slap vormeloos BH-tje er boven te dragen? Het zal wel aan mij liggen maar de achtergrond van die logica begrijp ik totaal niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>