Filmpje: Hegre boegbeeld Luba Shumeyko

Dit filmpje van Luba Shumeyko is er om een aantal dingen duidelijk te maken. 1 De mooie filmpjes van Hegre dragen de naam van Petter Hegre, een Noorse fotograaf. En 2, Petter is inderdaad een veredelde viespeuk. Want hij trouwde met zijn mooiste model, Luba Shumeyko dus. En 3, Luba bewijst dat de mooiste vrouwen toch echt uit Oost-Europa komen. Of liever gezegd Oekraïne. Wie zei dat filmpjesblog niet informatief kan zijn? En wees gerust, er zullen in de toekomst nog veel meer filmpjes van Luba op je favoriete blog verschijnen.

Lees ook:Filmpje: Achter de schermen bij Petter Hegre
Lees ook:Filmpje: Luba Shumeyko achter de schermen
Lees ook:Filmpje: Luba Shumeyko for the win
Lees ook:Filmpje: Luba Shumeyko naakt op het Thaise strand
Lees ook:Filmpje: Het allermooiste van Hegre

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>