Filmpje: Vrouw in ondergoed twerken

Ja het twerken is helemaal in, wij van de filmpjesblog konden daarom niet achterblijven. Wij vonden dit filmpje van deze donkere vrouw die met haar billen schudt en wat enigszins op twerken lijkt. Wat vinden jullie? Kan ze een beetje twerken met haar ondergoed aan? Zo ja, zouden jullie haar dan zonder kleren willen zien?

Lees ook:Filmpje: Ronde billen van Isis Gomes
Lees ook:Filmpje: Dikke blote billen schudden
Lees ook:Filmpje: Bouncende tieten
Lees ook:Filmpje: Schudden met de billen voor billenliefhebber
Lees ook:Filmpje: Een goed begin is het halve werk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>