Filmpje: Timelapse ISS vliegend over de aarde

Prachtige time-lapse uit de voorkant van het International Space Station terwijl het ‘s nachts over onze planeet draait. De film begint over de Stille Oceaan en verder over Noord-en Zuid-Amerika voordat het langzaam licht wordt in de buurt van Antarctica. Zichtbare steden, landen en bezienswaardigheden zijn Vancouver Island, Victoria, Vancouver, Seattle, Portland, San Fransisco, Los Angeles. Phoenix. Meerdere steden in Texas, New Mexico en Mexico. Mexico-stad, de Golf van Mexico, het schiereiland Yucatan, Bliksem in de Stille Oceaan, Guatemala, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Chili, en de Amazone. Ook zichtbaar is de ionosfeer (dunne gele lijn) en de sterren van ons melkwegstelsel. Fullscreen kijken!

Lees ook:Filmpje: Bikinibabe Ariel Meredith in exotische fotoshoot
Lees ook:Filmpje: Band speelt door tijdens schietpartij
Lees ook:Filmpje: Adriana Lima’s naakte GQ photoshoot
Lees ook:Filmpje: Rellen in Vancouver in 360 graden
Lees ook:Filmpje: Surfer berijdt monsterlijke golf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>