Filmpje: Grappige maar pijnlijke stunts

Het blijft toch iets geks, een filmpje maken van iemand die een stunt wilt doen. Het gaat fout en het ontzettend grappig om vervolgens te lachen. In onderstaand filmpje zijn een paar van deze ‘stunts’ achter elkaar geplakt. Probeer dit niet thuis, maar lach er wel om! Het is namelijk allemaal goed maar pijnlijk afgelopen…

Lees ook:Filmpje: Wilde dames gaan naakt!
Lees ook:Naakt compilatie Big Brother
Lees ook:Filmpje: Sexbomb Bobbie Eden
Lees ook:Filmpje: Reporter krijgt slappe lach bij beelden dodelijk ongeluk
Lees ook:Filmpje: Roselyn Sanchez doet spannend met banaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>