Filmpje: WTF filmpje van de maand

We zien: Twee meisjes die op een megababy moeten passen. Van de gelegenheid gebruik maken om het ondergoed van de vrouw des huizes over hun kleren aan te trekken. Op een stom liedje dansen. En het vadsige kind op de grond laten vallen (op 1:30) omdat het niet kan blijven staan. Hilarisch, treurig en vooral heel erg WTF.

Lees ook:Filmpje: Het menselijke dartboard
Lees ook:Filmpje: Meisje komt vast te zitten aan zanger
Lees ook:Filmpje: De sterkste beha ter wereld
Lees ook:Filmpje: Shay Laren verleidt topless de camera
Lees ook:Filmpje: Meisjes vieren sexy feestje in Las Vegas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>