Filmpje: Maradona schopt hand van fan

Diego Maradona een beetje uit het oog verloren? De maffe Argentijn is tegenwoordig coach van de Arabische club Al Wasl. Diego wil voorafgaande aan de wedstrijd van zijn club een boodschap tonen aan zijn kleinzoon. En als een voetbalfan dat maar irritant vindt, zo’n spandoek voor het voetbalveld, kan die een schop krijgen.

Lees ook:Filmpje: Meisje laat zich betasten door irritante barkeeper
Lees ook:Filmpje: Hond is fan van trampoline
Lees ook:Filmpje: Maradona scoort Hattrick
Lees ook:Filmpje: Hilarische voetbalblunders Australië
Lees ook:Filmpje: Man vergrijpt zich aan vrouwelijke collega

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>