Filmpje: Dave Grohl stuurt vechtersbaas naar huis

Dave Grohl is al lang niet meer die timide drummer van Nirvana. De zanger van de Foo Fighters is een charismatische frontman. Die het ook geen probleem vindt om een concert af te breken om een vechtersbaas weg te sturen. ‘You don’t come to my show to fuckin fight, you come to fuckin dance’. En zo is het!

Lees ook:Filmpje: Naakt naar de kapper
Lees ook:Filmpje: Oprah wijdt hele show aan dood hondje
Lees ook:Filmpje: Eva Jinek vindt ‘borstenfilmpje’ niet erg
Lees ook:Filmpje: Pis eens in je golfclub
Lees ook:Filmpje: Babes voetballen in lingerie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>