2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Filmpje: Belspelmeisjes in nazisferen?

  1. Augusto

    Het valt mij op dat steeds vaker op de duitse zenders een verbinding gemaakt wordt met nazi duitsland van vroeger. Ook al zou het in een grappige contekst over het beeld laten gaan dan nog vind ik het verkeerd dat duitsland toe laat dat sommige zenders er een komedie van maken Zijn ze werkelijk zo, of zit het diepgewortelde verlangen naar de ideen van Adolf hitler zo diep en vastgeroest in hun doen en laten Zo nu ook weer binnekort te zien opstand van het boze Waarom !!

      /   Reply  / 
  2. Theo

    Zoals ik lees mag je in Duitsland wat Adolf Hitler kapot gemaakt heeft niet langer uitspreken en gebruiken en zinnen niet uitspreken omdat het verband altijd naar oorlog en Hitler zal lijden. Dat zo`n vrouw gelijk haar excusses aan moet bieden en haar werk verliest voor een dom belspelletje begrijp ik dan ook niet. Je excusses is misschien juist maar je werk verliezen voor een dom belspelletje. Iedereen flapt er wel eens wat verkeerds uit. Maar Duitsland heeft nog een groot taalprobleem zo te horen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>